DE VOLKSKRANT, Michiel Kruijt
Oeke Hoogendijk is zelfstandig documentairemaker, bekend van de documentaireserie en -film "Het Nieuwe Rijksmuseum" en de film "Mijn Rembrandt"
Oeke Hoogendijk, Het Nieuwe Rijksmuseum, film, regisseur, The New Rijksmuseum, Een Gelukkige Tijd, film, The holocaust experience, Gouden Kalf, Nipkow-schijf, documentary, Mijn Rembrandt, My Rembrandt
15588
post-template-default,single,single-post,postid-15588,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

DE VOLKSKRANT, Michiel Kruijt

DE VOLKSKRANT, Michiel Kruijt

“Het is een kwaliteit van Hoogendijk dat zij steeds met een camera achter de schermen weet te zijn bij actuele ontwikkelingen…. De documentaire Mijn Rembrandt laat mooi de hartstocht van kunstverzamelaars zien…”