MIJN REMBRANDT VANAF 5 maart 2020 in de bioscoop
Oeke Hoogendijk is zelfstandig documentairemaker, bekend van de documentaireserie en -film "Het Nieuwe Rijksmuseum" en de film "Mijn Rembrandt"
Oeke Hoogendijk, Het Nieuwe Rijksmuseum, film, regisseur, The New Rijksmuseum, Een Gelukkige Tijd, film, The holocaust experience, Gouden Kalf, Nipkow-schijf, documentary, Mijn Rembrandt, My Rembrandt
15576
post-template-default,single,single-post,postid-15576,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

MIJN REMBRANDT VANAF 5 maart 2020 in de bioscoop

MIJN REMBRANDT VANAF 5 maart 2020 in de bioscoop

Vanaf 5 maart 2020 is de documentaire Mijn Rembrandt in geselecteerde bioscopen in heel Nederland te zien.