Recensie Het Parool
Oeke Hoogendijk is zelfstandig documentairemaker, bekend van de documentaireserie en -film "Het Nieuwe Rijksmuseum" en de film "Mijn Rembrandt"
Oeke Hoogendijk, Het Nieuwe Rijksmuseum, film, regisseur, The New Rijksmuseum, Een Gelukkige Tijd, film, The holocaust experience, Gouden Kalf, Nipkow-schijf, documentary, Mijn Rembrandt, My Rembrandt
15359
post-template-default,single,single-post,postid-15359,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Recensie Het Parool

Recensie Het Parool

★ ★ ★ ★ ★ HET PAROOL
Het Nieuwe Rijksmuseum – De film
 zit vol meeslepende verhalen en veelzeggende miniaturen. Net als het museum zelf.’