IDFA
Oeke Hoogendijk is zelfstandig documentairemaker, bekend van de documentaireserie en -film "Het Nieuwe Rijksmuseum" en de film "Mijn Rembrandt"
Oeke Hoogendijk, Het Nieuwe Rijksmuseum, film, regisseur, The New Rijksmuseum, Een Gelukkige Tijd, film, The holocaust experience, Gouden Kalf, Nipkow-schijf, documentary, Mijn Rembrandt, My Rembrandt
15341
post-template-default,single,single-post,postid-15341,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

IDFA

IDFA

Het Nieuwe Rijksmuseum, de film is driemaal te zien op het IDFA:

 

woensdag 26 november 19:15 Tuschinski 2

donderdag 27 november 21:15 Ketelhuis 1

vrijdag 28 november 18:00 Melkweg Rabozaal